Pipa beusi leyon leyon fitapay timah supplier di seluruh dunya

Pipa beusi leyon leyon fitapay timah supplier di seluruh dunya

Besi beusi sareng pas besi beusi dianggo dina sistem pipa pikeun nyambungkeun pipa lempeng atanapi bagian tabung, adaptasi kana ukuran atanapi bentuk anu béda sareng kanggo tujuan sanésna, sapertos ngatur (atanapi ukur) aliran cairan. "Plumbing" umumna dianggo pikeun ngagambarkeun jalan tina cai, gas, atanapi limbah cair dina lingkungan domestik atanapi komérsial; "Pipa" sering dianggo pikeun ngajelaskeun konsumén listrik (luhur-tekanan, aliran luhur, suhu luhur atanapi bahya-bahan) tina cairan khusus dina aplikasi khusus. "Tubing" kadang dianggo pikeun pipa beurat-beurat, khususna anu cukup fleksibel kanggo disayogikeun dina bentuk coiling.

 malleable iron and ductile iron fitting-01

Fittings beusi anu tiasa disababkeun (khususna jinis anu biasa) butuh artos, waktos, bahan sareng alat kanggo dipasang, sareng mangrupikeun bagian anu penting dina sistem pipa sareng Plumbing. Klep sacara teknisna dipasang, tapi biasana dibahas sacara misah. 

Kami nampi patarosan ieu seueur ti nasabah anu sering nyobian upami aranjeunna kedah nganggo beusi pas kaleungitan atanapi beusi baja pas anu dipasang atanapi stop kontak pas. Pabrik beusi anu tiasa dianiut mangrupikeun alat korek dina 150 # sareng kelas kelas # 300. Éta dilakukeun pikeun industri hampang sareng pipa dugi ka 300 psi. Sababaraha kelengkapan malleable sapertos lantai flange, lateral, majalengka jalan sareng tehead bullhead henteu umumna aya dina beusi palsu.

 malleable iron and ductile iron fitting-02

Besi anu kalindih nawiskeun langkung seueur kamampuan anu sering diperyogikeun di panggunaan industri. Pas pipa beusi anu teu tiasa henteu hadé pikeun dikelas (upami anjeun kedah ngaungkeun).

 malleable iron and ductile iron fitting-03


Waktu pos: Apr-26-2020